Account verwijderen

Je kunt je Rentle-account op elk moment verwijderen, in de app of per e-mail.

In de app

  1. Open de Rentle-app en log in.
  2. Ga naar Profiel.
  3. Kies Account verwijderen.
  4. Bevestig twee keer. Je wordt meteen uitgelogd.

Zonder de app

Heb je de app niet meer? Mail dan naar support@userentle.com, vanaf het e-mailadres van je account, met als onderwerp "Account verwijderen". We verwijderen je account binnen 30 dagen en laten je weten wanneer dat gebeurd is.

Wat er met je gegevens gebeurt

Na het verwijderen kun je niet meer inloggen.

Sommige gegevens moeten we nog een tijd bewaren: gegevens over boekingen en betalingen vanwege de wettelijke bewaarplicht voor de administratie, en de video's van de staat van een stuk en de berichten bij een boeking zolang daar een geschil over kan lopen. Die gegevens gebruiken we alleen nog daarvoor. Welke termijnen daarbij horen, staat in de privacyverklaring.

Alle andere gegevens verwijderen we binnen 30 dagen.